Sov søtt i hjertet av Sola

Tett på havet, men like ved flyplassen.

Sov søtt i hjertet av Sola

Komfortable overnattingsmuligheter

Sola og regionen rundt byr på fantastiske naturopplevelser, yrende liv og et sterkt næringsliv. Stavanger lufthavn, Sola er et knutepunkt for forretningsreisende og eventyrlystne sjeler. Når du lander på flyplassen, er det ingen mangel på komfortable overnattingssteder for å imøtekomme dine behov. Stavanger lufthavn, Sola, ligger nesten i strandkanten. I umiddelbar nærhet til flyplassen finnes også fire hoteller med til sammen over 900 hotellrom. Her er det duket for komfortable overnattingsmuligheter i moderne eller historiske omgivelser. Her er en oversikt over de fire beste hotellene i nærheten av flyplassen, komplett med fantastiske spisesteder, hyggelige barer og spennende turmuligheter. Finn det beste hotellet for deg. Til helgeturen, ferien, bryllupet eller konferansen.

Sola Strand Hotel

Sola Strand Hotel ligger idyllisk til ved Solastranden, kun et par minutters kjøring fra lufthavnen. Hotellet er Solas eldste, og tilbyr restaurant, bar, spa, panoramautsikt og komfort i en elegant og historisk atmosfære.
Sola Strand Hotel (solastrandhotel.no)

Quality Airport Hotel Stavanger

Quality Airport Hotel Stavanger er et av de største kurs og konferansehotellene i regionen. Med kort vei til natur og kjente attraksjoner, ligger alt til rette for et minneverdig opphold. Lekerom, shuffleboard, fotballspill og ikke minst nærheten til den langgrunne Solastranden, gjør at Quality Airport Hotel Stavanger også er et hotell for hele familien. Hotellet har komfortable rom, flere fasiliteter og en restaurant som tilbyr både tradisjonelle norske retter og internasjonale favoritter.
Quality Airport Hotel Stavanger (strawberry.no)

Clarion Hotel Air

Clarion Hotel Air er er Solas "høyhus" og kan skilte med moderne bekvemmeligheter, en fantastisk utsikt over Sola, bar og restaurant.
Clarion Hotel Air (strawberrry.no)

Scandic Stavanger Airport

Scandic Stavanger Airport ligger på flyplassen og er et moderne hotell med gode fasiliteter og en ideell beliggenhet for reisende søm ønsker enkel tilgang til flyplassen.
Scandic Stavanger Airport (scandichotels.no)

Foto: Flemming Stene

Se flere bilder

No items found.

Sola som utgangspunkt

Innhold som kan inspirere deg til å besøke en region med et hav av muligheter