På handletur i Sola

Solakrossen er et lite, men trivelig sentrum med gode parkeringsmuligheter og et variert tilbud av butikker og serveringssteder.

På handletur i Sola

Solakrossen

I Solakrossen finner du alt du trenger, og ofte mye mer. Med nisjebutikker som Thelma & Molli, gjenbruksbutikk og skandinavisk mote hos Mette Hagen, kan du bli overrasket over hvor mye fint du kan komme hjem med. Gå på skattejakt i de små, unike butikkene, ta deg en velfortjent pause på Kaktus cafè og bar og la ungene leke på den flotte lekeplassen ved Sola rådhus. Solakrossen er verdt et besøk. Velkommen til en behagelig og hyggelig handel!

Foto av barn som leker i en aktivitetsparken ved Sola rådhus.
Like ved rådhuset i Solakrossen er det en flott lekeplass og trimpark.

I Solakrossen finner du blant annet

frisør
garn
mote
velvære
sport
gullsmed
vinmonopol
jernvare
apotek
optiker
leker
bakerier
restauranter
bar
matbutikker
blomster
sko
gavebutikker
gjenbruk
dyrebutikk

Finn Solakrossen i kart (Google Maps)

Tananger sentrum

I hjertet av Tananger finnes det to kjøpesentre: Tananger senter og Sentrumsgården. Begge byr på en hyggelig handel og alt du trenger i hverdagen som matbutikker, frisør, blomster, apotek, velvære, gullsmed og spisesteder. Sentrene er et naturlig samlingssted for de som bor og besøker Tananger. Velkommen til en trivelig nærhandel!

Trenger du en pause på handleturen? Losen Spiseri i Sentrumsgården bygger på den stolte historien til losene i Tananger og har blitt et populært treffsted hvor du kan nyte et godt måltid i en maritim og lun atmosfære. I sentrumsgården venter også en deilig pizzameny på deg i trivelige omgivelser hos Dolly Dimples. På Tanangersenter kan du la deg friste på fast food restuaranten, Yummy Time.

På et friområde bak Tananger senter ligger Midgardsparken. Her finner du en gøyal hinderløype både for barn og voksne. Det er også tilrettelagt grillplass og spiseplass med tak.

Foto: Elisabeth Tønnessen og Elisabeth Gjerdsjø.

Finn Tananger sentrum i kart (Google Maps)

Mer informasjon om Tananger senter (tanangersenter.no)

Mer informasjon om sentrumsgården i Tananger (sgtananger.no)

Se flere bilder

No items found.

Sola som utgangspunkt

Innhold som kan inspirere deg til å besøke en region med et hav av muligheter